Sunt sute de formatii pentru nunta in Romania. La o singura cautare „formatie nunta”, pe Google, gasesti cateva zeci, insa cum stii care este cea mai buna si cea mai indicata pentru nunta ta? Iata cateva criterii, dupa care sa te ghidezi, pentru a evita eventualele probleme neplacute:

  • Care este componenta formatiei: cati solisti sunt, cati instrumentisti, daca au in pachet si un DJ inclus?
  • Ce tip de sonorizare folosesc?
  • Ce repertoriu are formatia?
  • Care este continutul programului muzical?

O mare problema a multor formatii, o constituie asa-zisa ”pauza” – unele dintre ele fac pauza de 10-15 minute intre programe, ceea ce este absolut normal, fondul muzical fiind asigurat de catre un DJ, altele fac pauza de 25-30 minute, nefiind inspirate in a completa formatia si cu un DJ, iar atunci, acest fond muzical nu va fi asigurat de nimeni. Sigur ca, pauzele sunt necesare, nu ai cum sa ii obligi pe membrii formatiei sa cante incontinuu, ar fi absurd, ei canta live si obosesc, de aceea este bine sa stabiliti inca de la inceput durata pauzelor. Asadar, problemele nu vor mai exista, daca reusesti sa angajezi o formatie, care are inclus in pachet si un DJ.

Pretul trebuie stabilit la semnarea contractului, in functie de oferta pe care o alegi si pe care ti-o pune la dispozitie, formatia.
De asemenea, este foarte important sa stabiliti ora la care formatia trebuie sa ajunga la local, dar si ora la care acestia isi vor incheia prestarea serviciilor muzicale. Trebuie neaparat avute in vedere si eventualele taxe pentru depasirea termenului.
Comunicati din timp formatiei, lista cu melodiile preferate, dar si melodia pentru dansul mirilor.
Un semnal de alarma, si de altfel, cel mai important, l-as atrage asupra faptului ca, multe formatii ”ruleaza solistii”. Pe parcursul evenimentului, acestia vin si pleaca, interpreteaza programe de aproximativ 45 minute, dupa care va lasa in compania DJ-ului.

Mai mult, dupa epuizarea a 4-5 programe, se incheie prestatia muzicala live, ramanand in continuare DJ-ul.

Tragand linie, putem spune ca, ati platit un DJ, la pret de formatie!
 Contacteaza-ne acum prin email:  alexandrusconstantin@yahoo.com sau office@alex-g.ro
 Telefonic:  +40 726 179 478
 WhatsApp:  +40 726 179 478