Serviciile noastre

Pentru o formatie de nunta profesionista

Constantin & Band

Nunta sau botez

Formatie Live

Poate ca inca de cand v-ati cunoscut, exista o melodie care va urmareste si ghideaza iubirea, poate ca dansul v-a unit, poate ca un vers al unei melodii care pentru multi nu reprezinta nimic o face pe ea sa lacrimeze si pe el sa se fastaceasca cand o priveste, poate prietenii v-au atribuit un cantec, sau poate vreti sa gasiti versurile “acelea” care sa va incununeze iubirea…

Pentru toate acestea si mult mai multe, alegeti Constantin & Band – o formatie de nunta care va va asigura buna dispozitia si va face din evenimentul vietii dumneavoastra un moment unic, memorabil, atat pentru miri cat si pentru invitati.

Constantin & Band este formatia de nunta care ofera relaxare mirilor cu garantia unui eveniment de calitate, fiind o formatie de nunta cu un repertoriu bogat, divers, care va imbraca nunta dumneavostra in acorduri unice.

TARAF

Nunta

In viata oricaruia dintre noi, exista o varietate de evenimente pe care dorim sa le construim memorabil si sa le inscriem in cartea vietii noastre si a celor pe care ii dorim alaturi de noi in momente de bucurie. Fie ca este vorba despre un botez, despre o aniversare, petrecere de logodna sau orice alt eveniment al vietii pe care vrem sa il sarbatorim cum se cuvine alaturi de oameni dragi, muzica joaca unul dintre cele mai importante roluri.

Constantin & Band este taraf de nunta care va satisface si exigentele celui mai pretentios meloman. Talentul, experienta, varietatea si simtul artistic sunt coordonatele esentiale, singurul nostru deziderat fiind sa va oferim o experienta muzicala cu adevarat speciala.

Constantin & Band este, asadar, un taraf de nunta care va asigura reusita organizarii unui moment memorabil, in care atat dumneavoastra cat si oamenii pe care ii pretuiti si ii doriti aproape, va veti simti celebrati, cum se cuvine.

pentru orice eveniment

Solisti Live

Sunt momente ale vietii noastre in care energia depusa la locul de munca alaturi de oameni cu aspiratii similare, ne apropie de acestia si ne face sa ii simtim mai mult decat simpli colegi. Ce moment mai bun poate exista pentru a petrece alaturi de oameni dragi decat o petrecere corporate si ce ingredient nu ar trebui sa lipseasca? Muzica live, desigur!

Constantin & Band va pune la dispozitie o formatie de oameni talentati, experimentati, spontani, cameleonici si curajosi, care vor face din evenimentul dumneavostra un eveniment de neuitat si un moment bun de distractie si interactiune relaxata.

Constantin & Band este o formatie, care prin gama muzicala larga si variata abordata, va face din petrecerea dumneavoastra corporate un moment unic pe acorduri de muzica LIVE, creeata de profesionisti ai acestui domeniu.

BAND LIVE PETRECERI

PRIVATE & CORPORATE

Fie ca va doriti o petrecere privata intima, in cadru restrans, fie ca visati aceasta petrecere cu multi invitati si culoare, muzica live trebuie sa nu lipseasca din lista dumneavoastra.

Constantin & Band va asigura muzica live petreceri private, fiind o formatie cu un vast portofoliu profesional, care se evidentiaza prin gama larga de genuri muzicale abordate, de la muzica folclorica la pop-rock, jazz, latino si multe altele. Astfel, muzica live petreceri private, capata noi valente cu Constantin & Band, monotonia fiind antitetica atmosferei oferite prin muzica live petreceri private de catre Constantin si formatia sa.

Daca doriti muzica live de cea mai buna calitate in cadrul petrecerii dumneavoastra private, convingeti-va de profesionalismul, talentul si inteligenta abordarii muzicii de catre Constantin & Band si nu ezitati sa ne contactati!

pentru evenimentul tau

PACHETE

Totul pentru o nunta de VIS

OFERTA

PLATINUM

Pachetul contine
Solist/a muzica usoara
Solist/a muzica populara
Acordeon
Saxofon
Clapa
Tobe
Chitara
Chitara bass
Sonorizare
DJ
Moment Nicu Gigantu
Masina fum

Recomandat pentru:
300-500 persoane
CERE OFERTA
CEL MAI CAUTAT

GOLD

Pachetul contine
Solist/a muzica usoara
Solist/a muzica populara
Clapa
Acordeon
Saxofon
Sonorizare
DJ

Recomandat pentru:
150-250 persoane
CERE OFERTA
REDUCERE 10%

SILVER

Pachetul contine
Solist
Clapa
Saxofon
Sonorizare
DJ (3 seturi x 40 min)

Recomandat pentru:
100-150 persoane
CERE OFERTA

The Two Voices

Pachetul contine
2 Solisti
3 seturi x 30 min
Sonorizare

Recomandat pentru:
100 persoane
CERE OFERTA

One Voice Show

Pachetul contine
Solist
1 set x 50min
Sonorizare

Recomandat pentru:
60-100 persoane
CERE OFERTA
* Muzica este asigurata pe intreg parcursul evenimentului si consta in circa 4-5 seturi de cantat.
** Preturile sunt negociabile in functie de locatie.
*** In afara Bucurestiului se adauga costurile de transport + cazare.
office@constantin-band.ro
0726 179 478
× Suntem aici !