GDPR

Politica de Confidentialitate - GDPR

Aceasta politica se aplica persoanelor fizice sau juridice care viziteaza site-ul nostru, persoane care sunt interesate, de oferte si se aboneaza la newsletter sau care achizitioneaza produse de pe site-ul Constantin-Band.Ro .

Incepând cu 25 mai 2018 a intrat in vigoare si este aplicat in toate statele membre ale Uniunii Europene, inclusiv in România, Regulamentul Uniunii Europene nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul”). Acesta se completeaza cu actele normative adoptate la nivel national.
Operatorul, a adoptat aceasta politica privind protectia datelor cu caracter personal si va invita sa cititi cu atentie pe cele de mai jos si sa ne contactati pentru orice detalii sau clarificari.

ALEX G MUSIC PRODUCTION SRL va reaminteste angajamentul sau de a asigura securitatea, protectia, integritatea si confidentialitatea deplina a tuturor si oricaror date cu caracter personal pe care Dvs. ni le-ati comunicat sau ni le veti comunica cum ar fi: nume, prenume, adresa, e-mail, telefon, adresa etc.
Putem opera periodic actualizari, motiv pentru care va rugam sa cititi periodic informatiile din aceasta sectiune.

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt informatii despre o persoana fizica cum ar fi nume, prenume, adresa, telefon, e-mail, un numar de identificare client, date de localizare, fotografie, cont bancar, preferinte, informatii economice, etc.
Compania ofera serviciile clientilor nostri. In acest sens, trebuie sa fim un operator de date in conformitate cu legile privind confidentialitatea datelor. In aceasta notificare de confidentialitate includem un rezumat al drepturilor dvs. de a controla modul in care folosim informatiile dvs. personale. Constantin-Band.Ro este un furnizor de servicii pentru clientii nostri si, prin urmare, ne propunem sa va punem dvs., clientul, in controlul modului in care informatiile dvs. personale sunt utilizate de noi. Aceasta Notificare de confidentialitate trebuie citita cu Politica noastra de confidentialitate, ambele fiind actualizate din când in când. Utilizarea dvs. continua a serviciilor noastre indica acceptarea dvs. a Notificarii de confidentialitate actualizate si a Politicii de confidentialitate aplicabile la acel moment.

Ce date cu caracter personal colecteaza si de ce?

Colectam diverse tipuri de informatii personale din diferite surse, inclusiv:

Informatiile despre cont pe care ni le furnizati atunci când va deschideti contul;
Informatiile pe care ni le furnizati direct atunci când va inregistrati pentru a utiliza un site Web al companiei sau pentru a obtine servicii furnizate de noi;
Informatii pe care le colectam despre utilizarea serviciilor noastre;
Unele dintre informatiile personale pe care ni le furnizati pot include informatii despre sanatate sau alte categorii sensibile sau speciale de informatii personale.

Ce facem cu informatiile dvs. personale?

Toate informatiile personale pe care le colectam de la dvs. sau generate de dvs. sunt utilizate pentru a furniza serviciile.
Compania va proteja confidentialitatea si securitatea categoriilor speciale de informatii personale, in conformitate cu Legile privind confidentialitatea datelor.
De asemenea, ne puteti da consimtamântul sa utilizam informatiile dvs. personale in scopuri suplimentare care nu sunt descrise in Politica de confidentialitate, dar pe care le consideram, care va pot interesa din când in când. Nu vom folosi informatiile dvs. personale pentru aceste scopuri suplimentare fara acordul dumneavoastra. Aveti dreptul sa ne spuneti ca nu doriti sa fiti contactati de noi pentru aceste scopuri suplimentare, oricând dupa ce initial va dati consimtamântul. De asemenea, folosim informatiile dvs. in scopuri de marketing in cazul in care ati consimtit sa primiti comunicari de marketing.
De asemenea, avem voie sa prelucram informatiile dvs. personale pentru a respecta obligatiile noastre legale si de reglementare si / sau obligatiile noastre contractuale catre dvs. pentru a va oferi serviciile, pentru a va gestiona contul cu noi si pentru a gestiona orice probleme tehnice sau solicitari de asistenta care pot aparea.
Nu permitem niciunui tert sa aiba acces la informatiile dvs. personale, decât daca este necesar sau permis de legile aplicabile sau in conformitate cu Politica de confidentialitate. Putem dezvalui informatiile dvs. personale subcontractantilor, agentilor sau furnizorilor de servicii de plata cu care contractam pentru a ne ajuta in furnizarea serviciilor, cu conditia ca oricare astfel de subcontractanti sau agenti sa fie de acord in scris si sa respecte standardele de confidentialitate si securitate descrise in aceasta notificare de confidentialitate.
Pot exista cazuri când dezvaluim informatiile dvs. personale altor parti:

sa respecte legea sau sa raspunda la procesul legal obligatoriu (cum ar fi un mandat de perchezitie sau un ordin judecatoresc) sau sa solicite informatii de la un autoritate de reglementare sau in alt mod in scopuri legale;
sa verifice sau sa aplice respectarea politicilor care reglementeaza serviciile;
pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta Companiei sau a oricareia dintre afiliatii, partenerii de afaceri sau clientii nostri sau altfel in interesele legitime ale companiei si / sau ale afiliatilor nostri si in conformitate cu Legile privind confidentialitatea datelor.

Putem impartasi informatiile dvs. personale cu alte entitati comerciale in legatura cu vânzarea, cesiunea, fuziunea sau alt transfer al intregii sau unei parti din activitatea Companiei catre acea entitate de afaceri.
In orice caz in care trebuie sa impartasim informatiile dvs. personale cu terti, vom restrictiona natura si categoriile de informatii personale la cele care sunt necesare pentru a respecta obligatiile noastre contractuale fata de dvs. sau cerintele noastre legale si / sau de reglementare. Este posibil sa dezidentificam informatiile dvs. personale pentru a va proteja confidentialitatea.

Cum va protejam informatiile personale?

Compania intelege ca stocarea datelor intr-o maniera sigura este esentiala. Compania stocheaza informatii personale si alte date folosind garantii fizice, tehnice si administrative rezonabile pentru a securiza date impotriva riscurilor previzibile, cum ar fi utilizarea neautorizata, accesul, dezvaluirea, distrugerea sau modificarea. Desi depunem eforturi de buna credinta pentru a stoca informatiile pe care le colectam intr-un mediu de operare sigur, care nu este disponibil publicului, nu putem garanta securitatea completa. In plus, in timp ce lucram pentru a asigura integritatea si securitatea retelei si sistemelor noastre, nu putem garanta ca masurile noastre de securitate vor impiedica tertii „hackeri” sa obtina aceste informatii ilegal.

Cât timp se pastreaza datele personale?

Va pastram datele personale cu privire la utilizarea serviciilor noastre pe toata durata relatiei cu clientii si timp de sapte ani dupa inchiderea contului de client pentru cerinte legale, de reglementare, audit si impozite. Dupa expirarea acestei perioade, informatiile personale referitoare la contul dvs. si la utilizarea serviciilor dvs. vor fi sterse. Orice informatii personale pe care ni le-ati furnizat in scopuri de marketing vor fi pastrate pâna când ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informatii.
Notificarea altor servicii si produse ale companiei.
Am dori sa va utilizam numele si adresa de e-mail pentru a va informa despre serviciile, ofertele si produsele noastre similare viitoare sau conexe. Daca ne oferiti consimtamântul dvs. pentru a primi comunicari de marketing, va vom oferi dreptul de a va dezabona in fiecare comunicare electronica. Aceste informatii nu sunt partajate cu terti si va puteti dezabona oricând prin e-mail, platforma sau prin intermediul site-ului nostru web.

Care sunt drepturile tale?

Aveti dreptul sa va asigurati ca informatiile dvs. personale sunt corecte. Pentru a face modificari la contactul dvs. si alte informatii despre cont sau pentru a renunta la primirea comunicatiilor de marketing, va rugam sa ne contactati in una dintre urmatoarele modalitati:
Trimiteti un e-mail catre responsabilul nostru cu confidentialitatea datelor la adresa: office@Constantin-Band.Ro.
Aveti dreptul sa solicitati stergerea informatiilor dvs. personale. In acest caz, va vom inchide contul si va vom pastra informatiile personale, asa cum este descris mai sus in aceasta Notificare de confidentialitate. Aveti dreptul de a solicita sa restrictionam procesarea informatiilor dvs. personale. Acest lucru poate compromite capacitatea noastra de a va oferi serviciile.
De asemenea, aveti dreptul de a transfera detaliile contului dvs. catre un alt furnizor de servicii. In urma solicitarii dvs. scrise catre noi, va vom oferi informatiile dvs. personale relevante intr-un format care poate fi citit de masina pentru a fi transferat catre un alt furnizor de servicii.
Daca doriti sa faceti o reclamatie cu privire la modul in care am gestionat informatiile dvs. personale, puteti contacta agentul nostru de confidentialitate (detalii de mai sus), care va investiga problema si va va raspunde prompt.
Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru, puteti face reclamatie oricarei autoritati aplicabile de confidentialitate a datelor din tara dvs. de resedinta.
Daca aveti intrebari cu privire la aceasta notificare de confidentialitate sau la gestionarea informatiilor dvs. de catre Companie, va rugam sa contactati office@Constantin-Band.Ro.

Destinatarii datelor dumneavoastra cu caracter personal

Ne luam angajamentul sa respectam cu strictete obligatiile care ne revin, respectiv de a pastra integritatea, securitatea si confidentialitatea datelor pe care ni le incredintati si sa le utilizam exclusiv in scopurile declarate.
Vom comunica datele dumneavoastra doar societatilor din grupul ALEX G MUSIC PRODUCTION SRL. care ne presteaza servicii sau altor furnizori de incredere care respecta si ei niveluri adecvate de protectie. In acest sens vom putea comunica date prestatorilor nostri de servicii pentru printari/transmiteri de oferte, livrari, expedieri oferte comerciale, arhivare, facturare, procesare comenzi, procesare facturi, servicii juridice, contabile, de publicitate, de audit, de consultanta, servicii IT si tehnologice si alte servicii pe care le putem contracta pentru buna desfasurare a activitatii noastre .
Prestatorii nostri de servicii si-au asumat fata de noi obligatia de pastrare a confidentialitatii si securitatii datelor.

office@constantin-band.ro
0726 179 478
× Suntem aici !