Alex G Band celebreaza iubirea in stil romanesc pe 24 februarie, intr-un concert special de Dragobete, alaturi de Andrei Racu Band!

 

Dupa ce am cantat de Valentine’s Day cu pasiune, gazduiti de La Cave de Bucarest, va asteptam maine pe toti cei indragostiti la Hanul Berarilor, casa Oprea Soare. Daca nu sunteti indragostiti inca, prezenta e obligatorie, pentru ca promitem sa incingem inimile cu muzica romaneasca de dragoste!

Poate e melodia pe care ati dansat prima data si a ramas cantecul vostru, poate ca va aminteste de un moment special sau de o persoana draga, poate doar va face sa va simtiti extraordinar si sa vibrati pe acordurile ei. Noi o cantam pentru voi asa cum stim cel mai bine, cu sufletul si toata daruirea! Melodie dupa melodie.

Membrii trupei Alex G Band, in frunte cu solistul Stefan Alexandru Constantin, sunt absolventi de studii muzicale, instrumentale sau vocale, avand un background muzical solid, astfel ca pot aborda orice gen si schimba registrul cu lejeritate, de la muzica usoara la cea populara, de la greceasca la latino, de la romante, tangouri si muzica retro la muzica de petrecere saltareata. Adaugam un strop de jazz si blues pentru reteta perfecta, cantam iubirea, viata, speranta, bucuria si visele, muzica in care cu totii ne regasim.

Alex G Band inseamna in primul rand muzica live, este ceea ce ne defineste ca artisti, inseamna muzica de calitate, sofisticata si lejera totodata, potrivita pentru un eveniment privat, o petrecere corporate, pentru o nunta sau un botez, dar si pentru o scena mare.

Pentru ca evenimentul din viata voastra sa fie unul memorabil, asa cum ati visat, noi venim cu cei mai buni artisti. Colaboram cu solisti si instrumentisti de renume pentru a crea atmosfera perfecta de petrecere, cu dans si voie buna.

Suntem flexibili, deschisi la idei si propuneri, avem pachete variate pentru toate ocaziile si gusturile, dar si in functie de bugetele pe care le aveti la dispozitie.

Vrem sa fim alaturi de voi in cele mai importante momente si sa cream impreuna amintiri de neuitat! Pentru ca ne pasa de fericire si pentru ca vrem sa devenim un fragment din istoria voastra!