Beatrice, pe numele său întreg, Beatrice-Alexandra Apostu, a avut primul contact serios cu muzica in anul 2010, când, alături de patru domnișoare frumoase, a făcut parte din proiectul Night Cat. Acest proiect a scos pe piața muzicală două piese: Party all night și Crazy.

Un alt pas important a fost făcut de către Beatrice în anul 2012 odată cu începerea colaborării cu Nick (ex component al celebrei trupe N&D). Astfel au apărut melodiile “Zepelin”, “N-ai, n-ai”, “Living Alone”, piese care s-au ascultat atât în țară, cât și pe radiouri din Rusia, Turcia și Bulgaria. Piesele au fost difuzate în România pe radiouri precum Radio 21, Dance FM, Radio DEEA, Activ FM sau Muntenia FM.

În toamna anului 2016, frumoasa brunetă alege să participe la concursul Vocea Romaniei unde decide să facă parte din echipa Loredanei Groza, începând astfel o nouă etapă în viața ei muzicală. Aceasta canta,deasemenea, in backing-ul Loredanei,fiind prezenta la unul dintre cele mai mari concerte anuale date de catre Lori la Sala Palatului.