Doamnelor si domnisoarelor, de Ziua Femeii cantam doar pentru voi! Sunteti invitatele noastre de onoare la petrecerea “Cantare si incantare de ziua domnitelor”, care se tine la Hanu’ Berarilor – Casa Elena Lupescu, pe 8 Martie, de la ora 19.00. Alex G Band împreună cu Maria și Andrei Racu va vor face sa va simtiti speciale, asa cum meritati! La multi ani, muzelor din viata noastra!
Va dorim sa aveti o primavara minunata, cu raze de soare in privire, cu parfum de zambile si viorele, cu zambete largi si suflete imbibate cu aer proaspat! Scuturati haina iernii si bucurati-va din plin de anotimpul renasterii! Poate fi un nou inceput, un drum nou, o transformare sau, pur si simplu, incarcarea bateriilor slabite in sezonul rece.

Sa ne simtim energici, veseli, sa cantam, sa dansam, asadar SA TRAIM!

Suntem aici sa contribuim si noi cu ceva la suflul nou, aducem buna dispozitie prin muzica pe care o cantam cu pasiune, in care punem si lasam de fiecare data o particica din sufletul nostru.
Ne dedicam complet evenimentelor deosebite din viata Dvs., pornind de la nunta de vis, petrecerea de botez pana la un eveniment corporate sau un cocktail privat.
Si, pentru ca vrem sa sarbatorim Luna Femeii cu fast, veti ramane cu cele mai frumoase momente ale petrecerii imortalizate in fotografii! Oferim serviciile foto GRATUIT pentru contractele semnate cu Alex G Band pana la sfarsitul lunii martie.

In acelasi spirit al primaverii si al reinventarii, va spunem de pe acum ca avem un nou proiect muzical. Solistul Alex G Band, Stefan Alexandru Constantin, va colabora cu un cunoscut artist din Romania la realizarea unei piese si suntem convinsi ca va iesi un duo de exceptie.

Dar iata ca am dat deja prea mult din casa, lasati-ne sa mai pastram un strop de mister pana la momentul potrivit. Promitem ca veti fi primii care vor afla!